CMS whitepapers | Kennis over CMS – CMSsystemen.nl

CMS whitepapers

Het ICT informatiecentrum publiceert whitepapers over de selectie, implementatie en toepassing van CMS systemen. De whitepapers zijn samengesteld door diverse CMS specialisten die als kennispartner hun praktijkkennis en ervaringen willen delen met organisaties die voor de keuze staan van het vernieuwen of verbeteren van hun huidige content management oplossing. Deze whitepapers over content management systemen zijn gratis voor u beschikbaar.

Selectie van CMS systemen

Een deel van de whitepapers gaat specifiek over het selecteren van CMS software, u vindt deze terug in de CMS box. Maar ook online kunt u whitepapers over een groot aantal ICT thema’s vinden en downloaden via de website ICTwhitepapers.nl.

  • 5 manieren voor het migreren van content
    Xillio | Elke organisatie heeft te maken met content. Content wordt vaak opgeslagen in meerdere bedrijfstoepassingen zoals enterprise content management (ECM) en web content management (WCM). Dit is echter pas het begin. Zakelijke content kunt u ook opslaan in ERP, BPM, BI of CRM. In dit whitepaper leest u vijf manieren voor het migreren van conten …
  • Future-proof content management
    Xillio | Om alle informatie van een klant zichtbaar te hebben moet u misschien wel 5 verschillende applicaties openen, waaronder CRM, e-mail en enterprise content management (ECM), en moet u tussen deze applicaties switchen. Niet erg efficiënt. In dit whitepaper leest u over de trends in ECM en hoe u content integratie het beste kunt implementeren …

Om maandelijks op de hoogte te blijven van nieuwe, interessante whitepapers en andere gratis publicaties, kunt u zich aanmelden voor de ICT nieuwsbrief . Deze nieuwsbrief wordt eenmaal per maand verstuurd.