ICT informatiecentrum | Kennisplatform – CMSsystemen.nl

ICT informatiecentrum

CMSsystemen.nl is een website van het ICT informatiecentrum. Zonder enig belang bij de keuze van producten of leveranciers, bieden wij kennis en informatie over de selectie en implementatie van CMS software. In 2001 introduceerden wij met CRMsystemen.nl het eerste informatieplatform en met de CRM box het eerste informatiepakket over customer relationship management software. Een reeks van andere actuele ICT thema’s volgden kregen hun eigen websites, publicaties en andere media. Inmiddels hebben onze initiatieven model gestaan voor een reeks van vergelijkbare activiteiten, bijna altijd van partijen met andere, helaas niet onafhankelijke belangen. Bezoek ook ICTinformatiecentrum.nl.

Zelfstandig en onafhankelijk

Het ICT informatiecentrum is volledig zelfstandig en niet verbonden aan enige belanghebbende in de ICT markt. Met kennis en informatie bieden wij hulp bij de aanschaf, keuze en investeringsbeslissingen van bedrijfssoftware en andere ICT producten en diensten. Met meer dan 200.000 bezoeken, aandacht voor informatiepakketten, boeken, publicaties, kennissessies en events is het ICT informatiecentrum het grootste en langst bestaande onafhankelijke informatieplatform rond bedrijfssoftware en actuele ICT thema’s.

Alle boeken en publicaties staan onder eigen redactie of komen tot stand in samenwerking met een groeiend aantal van inmiddels 200 kennispartners. Dit bevestigt de positie van het ICT informatiecentrum als open platform voor informatie en kennis over bedrijfssoftware en actuele ICT thema’s.