CMS software | Overzicht S-Z – CMSsystemen.nl

CMS software overzicht S-Z

software overzicht A-E
software overzicht F-L
software overzicht M-R
software overzicht S-Z

Santhos CMS

Santhos
Santhos CMS is een Content Management Systeem ontwikkeld door Santhos. Het CMS kan worden ingezet voor websites en webwinkels en biedt modules voor onder andere nieuws, portfolio, weblog, foto’s en meer.

Scrivo

IntraXS
Scrivo is het meest gebruiksvriendelijke CMS en biedt zeer veel basisfunctionaliteit voor een gunstige prijs. Scrivo is geschikt voor organisaties die hun website en intranetsite professionaliseren met 3 tot 10 contentbeheerders.

SDL Tridion 2011

SDL Web Content Management Solutions Division
SDL Tridion 2011 is een oplossing waarmee uw marketers prospects en klanten in kaart brengen en voorzien van relevante en tijdige informatie via het informatiekanaal en de taal die uw klant en prospect verkiest.

Shazzoo

Shazzoo B.V.
Shazzoo is a content management system which runs in any IE internet browser. Through its intuitive and user-friendly interface you can manage your site navigation and publish web pages effortlessly. And with one of the most modern WYSIWYG editors in the market, you easily create beautiful content exactly how visitors to your site will see it.

SIENN Enterprise website

SIENN
Enterprise website and intranet portal software.

Silva

Infrae
Krachtig Open Source CMS voor het beheren van content voor web, papier en andere media.

Silverfish CMS

Silverfish V.O.F.
Een content management system laat u toe uw website op elk tijdstip en op elke computer up-to-date te houden. Alles wat u nodig heeft is één van onze CMS-producten en een internetverbinding.

SimplePage

Outhands Internet, IT & Media
SimplePage CMS zorgt ervoor dat iemand zonder enige technische voorkennis als kennis van programmeertalen als html of php, toch geheel zelf een volledige website kan beheren. Ook voor mensen die wel veel kennis van programmeren hebben, kan SimplePage veel voordelen bieden. Zo kan er zonder extra software direct online worden gewerkt. Verder kunt u gemakkelijk online inloggen en uw pagina’s bewerken.

SIMsite

SIMgroep
Bent u op zoek naar dé totaaloplossing, waarmee u uw gehele e-gemeente frontoffice kunt beheren? SIMsite is het toonaangevende Content Management Systeem en platform om uw webportal, actualiteit, digitale dienstverlening, beleidsinformatie en interactieve onderdelen vorm te geven.

Site-C

Dream IT
Met Site-C heeft u een CMS waarmee u niet alleen makkelijk de teksten op uw website kunt wijzigen, u kunt ook pagina’s verwijderen, verplaatsen en aanmaken zoveel u wilt. Door de modulaire opbouw is Site-C helemaal aan uw wensen aan te passen. Het systeem heeft niet alleen een goede prijs / kwaliteit verhouding, maar u kunt Site-C ook vooraf gratis en zonder verplichtingen uitproberen.

Siteconnect CMS

iSource B.V.
Siteconnect CMS is een modulair opgebouwd CMS. Vanuit het branche onafhankelijke CMS kunt u ook uw e-mail marketing activiteiten, webshop en relatiebeheer integreren.

Sitecore

Sitecore
Sitecore is een revolutionair content management systeem, dat volledig is ontwikkeld in .NET. Het van oorsprong Deense pakket wordt in Scandinavië op grote schaal toegepast door overheden en bedrijfsleven en is sinds 2004 in Nederland op de markt. Sindsdien zijn er al een aantal succesvolle implementaties gedaan en de belangstelling voor het product is groot! Mirabeau en Efocus gebruiken ook dit systeem (naast LECTRIC).

SITEdirect

SITEdirect
SITEdirect biedt u een volledig pakket, waarmee u al uw internetzaken in één keer perfect geregeld heeft; een perfecte website die makkelijk zelf te onderhouden is, hulp en advies bij klantenwerving en gratis gebruik van onze servicelijn.

SiteDirector

Ciber Nederland
SiteDirector is het ideale webcontent management systeem voor organisaties die professioneel met inter- en intranet (web) content beheer willen omgaan. SiteDirector is bijzonder gebruiksvriendelijk, snel en eenvoudig te implementeren, gemakkelijk te koppelen aan bestaande websites en biedt veel functionaliteit tegen een aantrekkelijke prijsstelling.

SiteKit©

Global-e B.V.
Global-e, specialist in het bouwen van internetapplicaties, heeft de SiteKit© ontwikkeld. Daarmee kunt u op een snelle en eenvoudige wijze uw website beheren. Teksten, afbeeldingen en zelfs buttons (navigatie) kunt u moeiteloos aanpassen. Daarnaast maakt SiteKit© het mogelijk nieuwsbrieven en sms-berichten te verzenden naar relaties. De SiteKit© bestaat op dit moment uit negen verschillende modules.

SiteLab

Brainlane bvba
Content Management Systeem voor professionele websites.

Sitellite 4.2 CMS

Semias
Sitellite 4.2 CMS is de ultieme combinatie in eenvoud van gebruik en de kracht in website beheer en website ontwikkeling. Sitellite geeft u weer de regie over de inhoud van uw website door middel van een eenvoudig, overzichtelijk gebruikersinterface voor website editing. Sitellite 4.2 is beschikbaar van een basis-editie tot complete enterprise-editie voor middelgrote ondernemingen.

SiteMentrix

ICT Waterproof
SiteMentrix CMS is al 10 jaar een online Website Builder en professioneel Content Management Systeem (CMS), met veel standaard opties. Met SiteMentrix kunt u zelf in 15 minuten uw website ontwerpen. Daarna kunt u uw website met uw browser aanpassen. SiteMentrix is de meest eenvoudige manier om uw website up-to-date te houden!

SiteSpirit

SiteSpirit
SiteSpirit is a Dutch company which offers an extremely flexible, multi-functional and efficient all-in-one website management package at a very attractive price.

site-supply

site-supply B.V.
site-supply is een volwaardig content management systeem (cms) dat zeer gebruiksvriendelijk is: WYSIWYG in de puurste zin van het woord! Als u een brief kunt typen in Word, kunt u aan de slag met site-supply. Met dit cms kunt u de inhoud van uw website onbeperkt aanpassen. De kosten zijn laag, want het site-supply is een ASP oplossing: u huurt dus de software en de modules die u nodig heeft.

SiteSupra

Impuls IT B.V.
Revolutionair CMS systeem met een zeer hoge kwaliteit (veel standaardfunctionaliteiten) tegen een zeer lage prijs (EUR 140 per domeinnaam).

Siteworks

Hardworks
Nederlands Content Management Systeem met webshop en meertaligheid.

SmartObjects CMS

W3S
Het SmartObjects CMS is een complete set applicaties die als fundament dienen voor professionele en schaalbare lange termijn weboplossingen. Werken met SmartObjects CMS voelt aan als werken met een Microsoft Office applicatie. Met een op Microsoft Word gelijkende editor en een content structuur die uitgaat van mappen en folders, is SmartObjects CMS zeer laagdrempelig en eenvoudig in gebruik.

Smartsite Content Management Server

Seneca BV
Samen met haar partners richt Seneca zich op grotere en toonaangevende organisaties in de Benelux, waar dienstverlening via het web een strategische plaats inneemt. Seneca levert hiervoor hoogwaardige content management gerelateerde producten en diensten om communicatie-, interactie- en transactieprocessen van haar opdrachtgevers te ondersteunen.

Snelsite

Media Design B.V.
Voldoet geheel aan alle W3C standaarden. Uw site is dus gegarandeerd toegankelijk in alle browsers, maar ook voor mensen met een handicap. Snelsite
wordt aangeboden in drie versies: Lite, Basic en Pro. Via de site kunt u zelf de mogelijkheden van de verschillende pakketten uitproberen.

Socofi CMS

Socofi Weboplossingen
Socofi’s Enterprise CMS met eCommerce maakt gebruik van een 3-laags architectuur.

SolidSite

JWEB Internet Services
Wanneer u uw site op elk moment up-to-date wilt hebben biedt SolidSite uitkomst! Middels dit gebruiksvriendelijke systeem kunt u de website op eenvoudige wijze zelf online onderhouden. En technische kennis van websites is hiervoor niet vereist.

SolIT CM

SolIT Application Development
Generiek CMS voor uiteenlopende webtoepassingen. Ondersteunt SQLServer en MSACCESS. Kosten op basis van laag maandelijks bedrag.

Soluso Websuite

Soluso
Met Soluso Websuite heeft u een krachtig en gebruiksvriendelijk Content Management Systeem is huis! Door de heldere interface en de toepassing van de laatste AJAX technieken, kan iedereen binnen uw organisatie snel en eenvoudig uw website beheren. Compleet met paginabeheer, menubeheer, bestandsbeheer, gebruikersbeheer, publicatiebeheer, versiebeheer, statistieken en SEO optimalisatie.

SOTAQ WebPoint® CMS

SOTAQ
Compleet content management systeem met vele (standaard)mogelijkheden om voor uw organisatie de ideale oplossing neer te zetten. Géén additionele kosten voor extra modules. Géén limieten in het aantal talen, pagina’s of zelfs gebruikers.

Standaardportaal®

Windkracht Internet B.V.
Standaardportaal is een ideale website voor brancheverenigingen, overkoepelende stichtingen/verenigingen of franchiseketens die snel en makkelijk informatie willen publiceren van meerdere partijen (uw leden, partners, winkels, …)

Sunnova CMS+

Suneco B.V.
Sunnova CMS+ is een CMSsyteem die zowel op een intranet- als internetomgeving gebruikt kan worden. Doordat het systeem bestaat uit meerdere modules heeft u de kostenbeheersing in eigen handen en heeft u precies de functionaliteit die u wilt. Standaard is het systeem voorzien van een uitgebreide rechtestructuur. Ook maatwerk is eenvoudig en voordelig te realiseren.

Table Top CMS

XSARUS E-development & Consulting
TableTop is een platform dat is ontwikkeld voor het efficiënt opzetten en gecontroleerd beheren van webapplicaties. Voor grote en kleine organisaties, voor corporate site, intranet, extranet en maatwerkapplicaties.

TCG e-Learning Content Management System

The Competence Group
Met het TCG e-Learning Content Management Systeem (eLCMS) kunt u snel en eenvoudig leermateriaal ontwikkelen en beheren. Het programma heeft een overzichtelijke en gebruikersvriendelijke interface. Uw medewerkers leren er snel en makkelijk in werken. In ons eLCMS wordt gewerkt met leerobjecten. Zo kan de gebruiker snel en eenvoudig een doelgroepgerichte cursus ontwikkelen.

Teamsite 6 Content Server

Interwoven Benelux B.V.
Teamsite 6 Content Server is de meest toonaangevende Content Management Software voor het beheren van al uw informatie op Intranet, Extranet, websites en andere toepassingen. Voor meer als 1250 organisaties wereldwijd is Teamsite de standaard voor een efficiënt beheer van waardevolle informatie en een zo effectief mogelijk gebruik binnen diverse toepassingen. 

Terraweb Pro V3.0

Terra-IT International IT-Services
Slechts 35,- p/mnd! Compleet met hosting, domeinnaam en alle mogelijke opties. Kijk op onze website voor uitleg en onze uitgebreide portfolio. Iedereen stapt over op Terraweb!

ThirdWave CMS

ThirdWave Webdesign
ThirdWave CMS is ontwikkeld vanuit de gedachte dat een CMS direct bruikbaar en dus bijzonder gebruikersvriendelijk moet zijn. Daarmee is het systeem zo opgezet, dat u weet hoe het werkt op het moment dat u de applicatie voor het eerst gebruikt. Het ThirdWave CMS kent geen eenmalige aanschafkosten; dat betekent geen grote investeringen. Standaard is het systeem bovendien zeer compleet uitgerust.

TIC4

BlueBear
Met TIC4 kan een website met het grootste gemak worden onderhouden. TIC4 is niet alleen een CMS, het helpt u communiceren met de klant op meerdere vlakken. Denk aan het automatisch versturen van nieuwsbrieven, rss, gepersonaliseerde website omgeving voor uw klanten. TIC4 laat uw organisatie meer ‘internetgericht’ werken. Het systeem ondersteunt uw internetstrategie op alle vlakken.

Toolblox

Sterke Zet
Een intuïtief content management systeem dat ontwikkeld is voor het onderhouden van Flash websites voor het MKB. Onderscheidend door gebruiksvriendelijkheid, vormgeving en interactie. Daarnaast ook nog eens geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Toomba CMS

Toomba
Gebruiksvriendelijke CMS met vele mogelijkheden, daarnaast wordt deze techniek wekelijks geupdate voor de zoekmachines. Kortom een kans die u niet mag missen!

triptic CMS

Triptic B.V.
Het triptic CMS is een modulair systeem, waarmee complexe inter-, extra of intranetten kunnen worden onderhouden. Terwijl u surft kunt u – indien u daarvoor bevoegd bent – pagina’s aanpassen. Workflow en profiling kunnen ook worden toegevoegd. Koppeling met andere systemen, bijvoorbeeld Oracle is zonder meer mogelijk, al dan niet via XML.

Troyce Software Suite

Amgate B.V.
Het volledige communicatieplatform, inclusief mobiele component. Troyce gaat verder dan alleen webbeheer. Zo behoren bijvoorbeeld ook nieuwsbrieven, mobiele communicatie en e-commerce tot de mogelijkheden. Daarnaast kan Troyce, dankzij de modulaire opbouw, ook volledig op maat gemaakt worden en gekoppeld worden aan uw backoffice systeem.

Truestars CMS

Slampaq Solutions B.V.
Uiterst gebruikersvriendelijk, laagdrempelig, schaalbaar en aantoonbaar veilig CMS. Kunt u tekstverwerken, dan kunt u uw website beheren. Zien is geloven!

T-site

Tribal B.V.
Geheel op uw organisatie aan te passen cms. Met behulp van rechtensysteem aangeven wie wat waar mag doen. Inclusief autorisatie, versiebeheer, zelf te beheren templates, database ontsluiting, sitemap, zoekfunctie en internationale talen en searchengine ondersteuning.

Turc@na

Software AG Nederland B.V.
Turc@na is een Content Management Systeem gericht op het internet. Haar technologische platform, gebaseerd op XML, maakt het een innoverend product in haar klasse. Turc@na is een van de weinige web content management systemen dat gebaseerd is op een native XML database. 

Utilize Banner/Content Management

Utilize Business Solutions B.V.
Met het Utilize Banner/Content Management Systeem beschikt u over een tool waarmee u zowel banners als html-pagina’s op uw website kunt beheren.

Voffice

Vict informatici B.V.
Webbased CMS software pakket.

VWA CMS

VWA Software Development
Onze gebruiksvriendelijke applicatie is modulair opgebouwd en kan op elk gewenst moment worden uitgebreid met extra modules en functionaliteiten. Is een standaard module niet toereikend dan realiseert VWA geheel op maat de applicatie die u wenst.

4Ward CMS

Looking 4ward
4Ward is een professioneel CMS gebaseerd op Lotus Domino. Naast een web-based interface is de volledige functionaliteit ook beschikbaar als backoffice Lotus Notes applicatie. Naast het beheren van Web Content is het CMS zeer geschikt om bedrijfsinformatie vanuit het backoffice te ontsluiten. 4Ward CMS ondersteunt diverse Registratie-, Signalering- en Publicatieprocessen m.b.v. workflow.

Wabbit content managementsysteem

GRiPP ontwerpen
Het Wabbit content managementsysteem kan op maat worden geleverd voor het onderhoud van iedere website. Het systeem is modulair opgebouwd en kan op die manier gemakkelijk worden aangepast aan de functionaliteit die voor een bepaalde website vereist is. Daarbij is er keuze uit een groot aantal standaardmodules, voor bijvoorbeeld een vacature-overzicht, een activiteitenagenda of een discussieforum.

WAXTRAPP

WAXTRAPP
Met WAXTRAPP kunt u zeer effectief uw site, intranet en extranet beheren. Medewerkers, waar ook ter wereld, kunnen op eenvoudige wijze plaatjes, foto’s, video, audio, links, flashbestanden en teksten toevoegen. Verder is het mogelijk allerlei soorten bestanden op de site te zetten, bijvoorbeeld Word- en Excel-documenten, zip-files, etc.

Web Workbench®

REACT new media bv
Web Workbench® is de portal engine en het Content Management Systeem voor zelfstandig onderhoud van uw portal/website, intranet, extranet of overige communicatie middelen zoals narrowcasting- en broadcastingsystemen.

WEB4all R\2

Centric e-Technology
Applicatie voor het realiseren van een intranet, internet of extranet. Met behulp van deze standaard toolkit zijn er diverse mogelijkheden voor kanalisering van informatie enerzijds en het koppelen met back office systemen anderzijds.

web4biz

Pro/Future
web4biz: content management en meer, een complete weboplossing! Pro/Future biedt met web4biz een geïntegreerde weboplossing aan met een content management systeem, portaal, personalisatie, zoekmachine, nieuwsbrief, forum, voting en e-shop. Specifiek: koppeling document- en workflow management systeem.

Webaxs CMS

Comaxs Software Solutions
Een eenvoudige maar krachtige manier om uw website te beheren, tegen een aantrekkelijke prijs. Het programma is dusdanig opgebouwd dat deze perfect is af te stemmen op uw bedrijf. Zo Bevat Webaxs losse modules met maatwerk aanvul mogelijkheden. Ofwel één complete oplossing die past bij uw bedrijf.

Webbs

Syntraks
Uw organisatie voert alle wijzigingen op de website zelf uit. Wijzigingen worden realtime ingevoerd. Overal waar u de beschikking heeft over het internet kunt u uw website onderhouden. Een netwerk van auteurs en redacteuren kunnen specifieke onderdelen van de site beheren. Webbs kan zowel als licentie worden aangeschaft als ook geleverd worden als een application service.

webdesQ

4webdesign
webdesQ software biedt u een oplossing voor uw contentmanagement, emailmarketing, marktonderzoeken, statistieken, drukwerk pdf generatie en meer. Wij bieden u de oplossing voor al uw online marketing communicatie uitingen.

®WebDirector

INTERNET-SERVICES.NL
FENNUM ®WebDirector betekent het volledige beheer van gebruikers, met rechten-structuur en content. Voor uw internet website, maar ook voor uw intranet. Vormgeving kan eenvoudig, apart en naadloos worden ingezet en kan dus in eigen beheer gebeuren of worden uitbesteed aan een partij naar keuze.

WebEtui

YPOS internettoepassingen
Verrassend eenvoudig CMS om je website te bouwen, te vullen en actueel te houden. Toegankelijk (drempelvrij) en overzichtelijk. Met foto-album en interactieve functies. Flexibele service.

WEBNCONTROL

WEBNDESIGN
Een compleet en betaalbaar CMS met toepassingen voor verschillende branches.

Website Beheersysteem

Masterwebber
Dit Content Management Systeem (CMS) voor website beheer is gericht op gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit. Met dit CMS kan je een door Masterwebber ontwikkelde zoekmachinevriendelijke (SEO) website zelf beheren, onderhouden en publiceren.

WebSiteBuilder

Auto Interactive
Het meest complete CMS, al vanaf 39 euro per maand!
Webbouwers bouwen met WebsiteBuilder meer sites in minder tijd.

Websiteman CMS

Websiteman
Met het Websiteman CMS beheert u snel en eenvoudig uw website. In al onze oplossingen gaan we verder dan de basis; interactie, snelheid, overzichtelijkheid, eenvoud en een persoonlijke aanpak vormen daarbij het uitgangspunt.

weBSolve

weBSolve B.V.
Al meer dan 12 jaar biedt weBSolve haar klanten professionele websites, opgeleverd met het webbased CMS. Het CMS is zeer gebruiksvriendelijk en beschikt over veel uiteenlopende applicaties. Het is daarmee geschikt voor alle soorten organisaties; klein, groot, commercieel en non-profit. Bovendien ontwikkelt weBSolve altijd door. Zo is uw organisatie met weBSolve altijd klaar voor de toekomst!

WebToolKit

Rovecom ICT
Met deze ‘gereedschapskist’ kunt u, waar u ook bent, uw informatie wijzigen en met een druk op de knop online zetten. Uw site is direct perfect indexeerbaar voor zoekmachines. Kennis van webtalen is niet nodig. Standaard kennis van Windows en Microsoft Word volstaat. In een korte, praktische instructie leggen we bovendien de handigheidjes van de WebToolKit aan u uit.

Webworxx CMS

Intraxxion B.V.
Webworxx CMS is een compleet, gebruiksvriendelijk en flexibel Content Management Systeem verkrijgbaar in vier duidelijk omschreven edities. De complete service is incl. design strategie, implementatie en hosting.

WeDo CMS

WHG Design
CMS systeem met het oog op gebruiksvriendelijkheid. Er wordt gebruik gemaakt van diverse modules om uw website zo compleet mogelijk te maken.

Wi3 CMS

Go2People
Het Wi3 CMS is een eenvoudig systeem waarmee snel en simpel een eigen website kan worden opgezet en onderhouden. Dit levert een professioneel uitziende website op, zonder dat het (te) veel moeite kost.

WISTM

WIS
Integratie platform voor alle back-office pakketten, verrijk uw content met administratieve gegevens.

WiX Framework.NET

DiVa – Digital Value Internet Professionals
WiX Framework.NET biedt complete functionaliteit voor beheer en publicatie van webcontent, site development en enterprise site management. WiX Framework stelt organisaties in staat om op effectieve wijze binnen meerdere internet, intranet en extranet sites te creëren en te beheren binnen één veilige en gecontroleerde webomgeving. Features o.a.: content objects, versiebeheer, workflow, meertaligheid.

Worldwebmanager

Worldwebontwerp
Worldwebmanager is een op WYSIWYG gebaseerde manager die uw site volledig beheerbaar maakt.

XCESS expertise center

XCESS expertise center b.v.
Samen met u realiseren wij ICT-oplossingen die bijdragen aan uw bedrijfsresultaat. Onze vakkundige medewerkers verdiepen zich in uw business en ontwikkelen een ICT-oplossing die bijdraagt aan uw bedrijfsresultaat. Dat blijkt uit de vele referenties maar ook de drie gecertificeerde partnerships: DNN specialist, Microsoft Silver Partner en AFAS Certified Gold partner.

XCMS

XPOS Internet Solutions
Het unieke content management systeem (cms) van XPOS. Zonder kennis van HTML direct een website onderhouden: teksten wijzigen, afbeeldingen plaatsen, pagina’s toevoegen of verwijderen of de menustructuur aanpassen. En het resultaat is direct zichtbaar door de naadloze integratie van cms en website!

xCS.content

Guideline Belgium bvba
Parametiseerbaar CMS uitermate geschikt voor productclassificatie en informatiebeheer als basis voor multi-mediale database publishing naar print en web. Specifiek voor: cross media publishing.

Xopus XML editor

Xopus B.V.
Xopus is a browser based xml editor targeted at people who don’t want to have technical knowledge. Xopus hides all actions that would make the xml document invalid. In Xopus someone can edit an xml document in its published format, while Xopus keeps the information separated from the style. Xopus allows you to edit complex XML as if it was a word-processor.

XperienCentral

GX Software
GX Software is hét softwarebedrijf voor organisaties die digitale kanalen persoonlijk willen maken. Met de CEM-oplossing XperienCentral stelt GX Software organisaties in staat om álle online en offline contactmomenten met klanten te beheren en coördineren. Dankzij rijke klantdata en relevante content voorziet XperienCentral klanten altijd real-time van de beste interacties.

Xsites CMS

Xsites
Xsites CMS kenmerkt zich als flexibel modulair systeem waarbinnen -naast de bestaande modulen- specifieke modulen ontwikkelt kunnen worden. Xsites CMS voldoet ‘publiekszijde’ volledig aan de Nederlandse eisen van toegankelijkheid.

Xtive CMS

Icit Solutions
Xtive is een geavanceerd systeem voor Content Management, het beheren van uw website. Het bestaat uit een geheel dynamisch framework waarbinnen u zelf pagina’s en teksten kunt toevoegen. Door de modulaire opbouw beschikt het systeem over een uitgebreid scala aan functionaliteiten, van content management tot authenticatie- en gebruikersbeheer en van metamanagement tot documentbeheer. Specifiek: diverse branchegerichte distributies.

Yentel

Yentel
Alsof u in Word werkt; u heeft volledig beheer over de inhoud en opmaak van uw pagina zonder HTML kennis inclusief plaatjes en formulieren. Maak nieuwe pagina’s en geef een datum op wanneer de pagina in ‘beeld’ mag zijn. Met meerdere gebruikers onder eigen wachtwoord en dat alles on-line. Per gebruiker zijn de rechten instelbaar. Uw website altijd actueel.

Zig Websoftware

Zig Websoftware
Zig Websoftware beschikt over een krachtig CMS dat is opgebouwd uit modules. Kernwoorden voor het CMS zijn: eenvoud, schaalbaar, gebruiksgemak en praktisch.

ZOS

The Right Site
ZOS is het Zelf-Onderhoud-Systeem van The Right Site, een maatwerk online product waarmee u heel eenvoudig uw website kan onderhouden, ook foto’s. Bezoek onze website voor een demo.

software overzicht A-E
software overzicht F-L
software overzicht M-R
software overzicht S-Z