CMS software | Overzicht M-R – CMSsystemen.nl

CMS software overzicht M-R

software overzicht A-E
software overzicht F-L
software overzicht M-R
software overzicht S-Z

Made By You

Interbiz bvba
De efficiënte tool om zelf uw website te maken en te onderhouden! Volledig aanpasbare layout, volledig wysiwyg editor, lage kostprijs . . .

Mai-CMS

Mai-Web
Simpel en eenvoudig cms met vele functies.

Marble CMS

Marble Systems
Wilt u een website kopen en bent u op zoek naar het juiste softwarepakket? Zoek niet langer! Marble CMS heeft voor u de oplossing. Een professionele website op maat! Door ons, samen met u, ontwikkeld.

Max Pages

Yellowmind
Max® Pages CMS is: modulair, database gestuurd, geoptimaliseerd voor zoekmachines, meertalig, multi-user en geschikt voor het bedienen van meerdere sites vanuit één cms zelfs met onderlinge content sharing.

MCT beheer

mediaCT
MCT beheer is een gebruiksvriendelijk, professioneel CMS. Het Content Management Systeem is door iedereen te bedienen. Er zijn diverse modules beschikbaar en ook kunnen op maat gemaakte modules worden geleverd.

MediaBin Asset Server

HP Engage
MediaBin Asset Server voorziet in een centraal beheer van al uw digitale bestanden. Met behulp van MediaBin kunnen bijvoorbeeld marketing afdelingen zeer eenvoudig alle foto’s, video’s, audio, banners, logo’s en vele andere bestanden archiveren en terugvinden. Specifiek: Brand Management.

Mediamatic anyMeta

Mediamatic 
AnyMeta is een door Mediamatic Lab ontwikkeld CMS dat bijzonder geschikt is voor kennismanagement, samenwerkingsprojecten en verhalensites. Het systeem kan alles wat een gewoon CMS kan. Daarnaast zet anyMeta informatie automatisch op de goede plek en in een relevante context. Maak kennis met de bijzondere projecten die wij bouwen met anyMeta.

Medusa Onderhoudsmodule

Medusa Media Usage Advice B.V.
De Medusa Onderhoudsmodule is in de eenvoudige opzet te gebruiken voor het actualiseren van specifieke onderdelen op een site met een vast stramien, zoals een nieuwsrubriek of een vacature-overzicht. Met de uitgebreide variant kunt u alle pagina’s binnen de site onderhouden. De paginaopmaak en -structuur is hierbij flexibel van opzet. Ook kunt u eenvoudig extra pagina’s en menu-onderdelen aanmaken.

Mercury R2

Remotion
Mercury is het CMS voor bedrijven die meer uit hun website willen halen. Het is een CMS dat compleet is en tegelijkertijd eenvoudig in gebruik. Het heeft alles dat je van een goed en modern CMS verwacht. Zo geeft het de gebruiker alle tools om content eenvoudig te actualiseren en vorm te geven. Maar ook hoogstaande technische toepassingen komen binnen uw bereik.

MM-tools®

ORT-Multimedia BVBA
MM-tools® is het eerste online webdesign & content management softwarepakket dat specifiek is toegespitst op de grafische sector. De software laat u toe om snel en gemakkelijk zeer uitgebreide, gemakkelijk te onderhouden websites te bouwen en dit zonder enige kennis van programmeren.

Mobile ConnectIt

Involvit
Met Mobile ConnectIt kan je snel en (kosten) efficiënt een internetsite publiceren die volledig is afgestemd op het gebruik van mobiele apparatuur zoals smartphones en tablets . MobileConnecIt is een professionele SaaS oplossing waarmee je snel en zonder grote investeringen een professionele mobiele website kan exploiteren waarbij het beheer van de content van de website blijft waar het belegd is.Moda

Moda

Osinga Software
Eenvoudig CMS gericht op het MKB met een breed scala aan modules.

Modular Content Systeem

Slash2 New Media
Eenvoudig en effectief uw website beheren, tegen lage kosten. De content is te bewerken middels een tekstverwerker. Breid uw website eenvoudig en voordelig uit met modules.

Montani Site Publisher

Montani Internetoplossingen
De Montani Site Publisher (MSP) is een veelzijdig content management systeem (modulaire opbouw), waarmee organisaties in staat zijn om content uit verschillende bronnen te centraliseren en te verwerken naar meerdere internetomgevingen (websites, intranet, extranet). Met de MSP is het mogelijk om meerdere omgevingen vanuit één systeem te beheren.

Motionmill CMS

Addwittz bvba
Motionmill CMS is een dynamisch website en content management tool, zeer gebruiksvriendelijk, voor kleine en grotere ondernemingen. Add-ons voor intranet, events, crm, collaboration, surveys, shops.

Nedmin

Nedbase ICT
De lite-edition is bedoeld voor een vrij eenvoudige informatieve website waarin de meeste pagina’s statisch zijn en bijv. drie pagina’s beheerbaar zijn. De pro-edition is een zeer geavanceerd systeem. Hiermee heeft u het beheer over de volledige website, u kunt onbeperkt pagina’s aanmaken, kortom volledig dynamisch en uitbreidbaar met diverse modules.

Negeso Web / Content Management Systeem (W/CMS)

Negeso B.V.
Het Negeso Web / Content Management Systeem (W/CMS) is een krachtig, modulair opgebouwd en zeer gebruikersvriendelijk CMS. Er zijn meer dan 30 uitbreidingsmodules beschikbaar waaronder een webshop, nieuwsbrief-e-mail-module en uitgebreide authorisatie functionaliteit aan zowel de bezoekers als beheerderskant. Geschikt voor internet, extranet, alsook intranet.

Neosense MMS

DIGIBILITIES
Neosense MMS is het CMS om werkzaamheden te vereenvoudigen, verbeteren en versnellen. Neosense biedt u o.a. Live Spellingscontrole met 20 woordenboeken, afbeeldingbewerker, afbeeldingsoptimalisatie, afbeeldingen importeren uit scanner en digitale camera en ondersteuning voor 40 grafische bestandsformaten als PSD, TIF, JPG, GIF, EPS. Neosense MMS is inzetbaar voor alle intranetten en websites. Specifiek: modulen op maat.

NetCMS

NetTelligence Enterprise Internet Solutions
NetCMS is een modulair opgebouwd content management system op het Microsoft platform. Het bevat een WYSIWYG editor (u ziet dus direct hoe uw website eruit komt te zien terwijl u de bewerkingen doet), een hiërarchisch opgebouwde en onderhoudbare menustructuur en verschillende andere modules zoals vacatures, agenda/kalender, productaanbod, intranet, etc.

Newsmaker

Traction-IT
Newsmaker voorziet in content management, data connectivity en application platform faciliteiten om zeer dynamische websites te bouwen en te onderhouden. Newsmaker wordt bij meer dan 100 organisaties ingezet. Newsmaker is platform onafhankelijk. Newsmaker kenmerkt zich in hoge mate van gebruiksvriendelijkheid en door de lage implementatiekosten.

Novation CMS

Novation
Bij de ontwikkeling van ons CMS stond gebruiksgemak centraal. Hierdoor kan u in een handomdraai zelf teksten, foto’s en multimedia toevoegen. Door een goede samenwerking ontstaat zo een site om U tegen te zeggen.

Novucura

Novusoft
De webapplicatie Novucura is een CMS systeem dat robuust is gebouwd. De ontwikkelde CMS software is als gebruiksvriendelijk, compleet en professioneel beoordeeld door vele kenners. Het design kan voor iedere website specifiek worden ontwikkeld. Het beheer van de site is intuïtief en volledig online. Specifiek voor de verzekeringsbranche.

4Ogen CMS

4Ogen
Het 4Ogen CMS is een web-based Content Management Systeem dat particulieren en organisaties de mogelijkheid biedt om op professionele wijze om te gaan met hun internet en intranetsites. Het 4Ogen CMS staat u ter zijde om uw ‘gezicht’ op het internet te krijgen. Zelfs het opzetten en onderhouden van een webwinkel, reserveringssysteem of uw specifieke wensen is mogelijk.

Ontdek CMS

Creative Internet Development
Zeer flexibel en gebruiksvriendelijk content management systeem. Functioneel gezien is het een combinatie van windows verkenner en Word waardoor het beheren van uw eigen website zeer eenvoudig is.

OpenIMS Content Management Server

OpenSesame ICT
OpenIMS CMS is een omgeving die middels een webinterface u alle gereedschappen biedt om informatie voor uw intranet, internet en/of extranet te beheren. Dit betekent dat de gebruikers zoals content editors en vormgevers kunnen blijven werken met de applicaties waarmee men bekend is. OpenIMS is best of all worlds.

Optimanage CMS

arrix
OptiManage CMS is compleet en gebruiksvriendelijk. Wij hebben al diverse bedrijven kunnen voorzien van dit CMS, variërend van 1 tot soms wel 20 websites in 1 CMS. Met bijna 10 jaar ervaring op het gebied van weboplossingen kunnen wij ons met recht specialist noemen. Maak een start met uw online succes en kom eens langs voor een bakje koffie!

PageFlow

Aqtion
Aqtion Pageflow is de Content Management oplossing voor middelgrote organisaties met één of meerdere intra- of internetsites. Veel grote klanten werken al met ons product: woningcorporatie Lefier, Sdu Uitgevers, Milieufederaties, Kamer van Koophandel, Gemeente Vlagtwedde.

PageProcessor CMS

Pagelink interactives 
Door het gebruikersgemak van PageProcessor is uw organisatie in staat om zich te concentreren op de zaken waar het echt om draait: het voeren van Redactie en het definiëren van processen! Dankzij het herkenbare WYSIWYG interface kan iedereen die gewend is met een office pakket te werken zeer snel aan de slag met PageProcessor.

Pepperio

Act Holding BV/actOpus
Pepperio is a ‘Software-as-a-Service’ solution so there is no need to get bogged down in the technicalities of installing software, website hosting or domain registration arrangements – no hassles and no disruptions to your existing arrangements. Just one low monthly service fee and it’s all covered.

Petto CMS

Petto ICT
Een online CMS systeem dat dagelijks aan onderhoud en updates onderhevig is. Beheren is mogelijk zonder enige kennis van HTML. Volledig ASP .NET georiënteerd i.c.m. SQL Server, dus gereed voor de toekomst. AJAX en Web 2.0 Ready!

pH8 Content Management System

Mangrove
De hedendaagse internettechnologie maakt het mogelijk om informatie te delen zonder daarbij afhankelijk te zijn van tijd en plaats. Op tal van gebieden en momenten in de bedrijfsprocessen en informatiestromen zijn hierdoor efficiency- en kostenvoordelen te behalen. Het pH8.CMS is een mooi voorbeeld van een dergelijke bedrijfsoplossing.

Phoundry

Web Power B.V.
Phoundry is een web-based Content Management Systeem dat organisaties de mogelijkheid biedt om op professionele wijze om te gaan met hun internet en intranetsites. Phoundry werkt doeltreffend, snel, maar vooral: gemakkelijk. Technische kennis is niet noodzakelijk: wie kan typen, knippen en plakken kan er direct mee aan de slag. Gewoon met een vertrouwde browser vanaf elke plek met een internetverbinding.

Pimgee U-CMS

PimGee Webdesign
Van een productoverzicht op uw website tot en met een webshop, reserveringsbeheer of uw specifieke wensen. Het kan met U-CMS.

PixelMaker CMS

De Pixelfabriek
PixelMaker is eenvoud, met gemak een website van allerlei soorten content voorzien.

Plag CMS 2.1

Webbureau Plag
Het nieuwe Content Management Systeem (CMS) van webbureau Plag is ontwikkeld om te kunnen voldoen aan de eisen en wensen van websitebeheerders en –gebruikers.

PortalCMS

PortalCMS B.V.
PortalCMS biedt brede toepassingsmogelijkheden om laagdrempelig een intranet of corporate portal op te zetten. De bestaande modules voldoen doorgaans al in 90% van de gevallen en uiteraard is de laatste 10% maatwerk betaalbaar. Vaak zijn specifieke wensen al door de beheerder zelf te configureren. U heeft al een Corporate Portal op basis van het PortalCMS Intranet-10 pakket vanaf 600 euro per jaar.

Pre Publisher ™, the

Compulutions b.v.
Catalogus content systeem dat als verlengstuk van uw ERP software tekst- en beeldinformatie onderhoudt. Van hieruit worden alle assortimentsuitingen verzorgd door catalogus, folder, internet en bestelsysteem.

Procurios B.V.

Procurios B.V.
Het Procurios Webplatform is een geïntegreerd (marketing)platform. Het wordt ingezet voor kleine en grote organisaties. Wat deze gebruikers gemeen hebben, is hun behoefte om bezoekers een optimale customer journey te bieden wat leidt tot meer conversie. Dit realiseren zij met het multifunctionele Procurios webplatform waarin klantdata (CRM) en content (CMS) bij elkaar staan en geïntegreerd zijn.

proCMS.NET

Prosite bvba
Professional Content Management System (CMS) based on .NET-code.

ProoPortal

Proovit
ProoPortal is een pakket voor ondernemers dat een combinatie maakt tussen: online uw administratie beheren, CRM, Internet Marketing, SEO, Google Ads, Website, CMS, E-mail, Domeinnaam, Hosting en Interactie met uw website. Kortom een volledig pakket waarmee we een ondernemer in al zijn ICT behoefte willen voorzien tegen gunstige prijzen.

Proracom CMS V3

Proracom
Proracom CMS V3 is een flexibel CMS. Het is gebaseerd op blokken en modules, waardoor u eenvoudig alle pagina’s kunt wijzigen. Door de modulaire opbouw kiest u alleen voor de functionaliteit die het beste bij u past. Naast het implementeren op een webserver, kunnen wij de processen ook binnen uw bedrijf beleggen of trainingen geven.

Publer

Publer
Publer is het meest gebruiksvriendelijke content management systeem voor uw website. Met Publer wordt het voor iedereen (zonder technische kennis) mogelijk een website te beheren. Behalve het gemak dat Publer biedt, zorgt het er ook voor dat uw website perfect wordt opgenomen in zoekmachines.

Publicanda

DSD automatisering B.V.
Publicanda is een content management systeem om digitale informatie toegankelijk te maken. Met Publicanda beschikt een organisatie over de gewenste mogelijkheden om de informatie aan te bieden en te beheren, via een internetsite, een intranet of een extranet

Qsite

Qsite.com B.V.
Qsite, Het web CMS voor bedrijf, vereniging en onderwijs. Compleet, makkelijk en zeer betaalbaar. Voor website en intranet, met de vormgeving die u wenst.

QuickerSite

QuickerSite
QuickerSite – Easy and free CMS for Windows IIS 5,6, & 7.

QualitySites4All.com

Qualitysites4all.com
Met QS4All maakt u uw eigen betaalbare en kwalitatieve website met een CMS pakket.

ReproVinci CMS

ReproVinci Internetdiensten B.V.
Flexibel in te richten object geörienteerd CMS. Uit te breiden met verschillende modules als e-commerce, digitale workflow, digitale nieuwsbrief etc. In te zetten binnen een kleine organisatie, maar ook binnen een grote organisatie. Dit dankzij flexibel op rollen gebaseerde rechtensysteem.

Roxen CMS

Roxen Internet Software Benelux bv
Roxen CMS is een op XML gebaseerd, platformonafhankelijk Content Management Systeem. Webredacteuren kunnen door de gebruikersvriendelijke interface gemakkelijk hun site(s) onderhouden zonder enige technische kennis. Het CMS stroomlijnt daarnaast het publicatieproces. Door gebruik te maken van Roxen CMS voor uw website zal u tijd en inspanning besparen.

RXC

GS2
RXC = Ren Web Design XML Content Management Systeem. RXC wordt gebruikt om gedeeltes van HTML pagina’s aan te maken, te bewerken en te verwijderen. Het systeem werkt met XML en is overal inzetbaar, waar de server php ondersteund. Dankzij de eenvoud en de compactheid van het product is het een goedkope oplossing

software overzicht A-E
software overzicht F-L
software overzicht M-R
software overzicht S-Z