CMS software | Overzicht – CMSsystemen.nl

CMS software overzicht F-L

software overzicht A-E
software overzicht F-L
software overzicht M-R
software overzicht S-Z

Fanbooster

Fanbooster
CMS om apps/tabs voor uw Facebook fanpage te maken. Heeft de mogelijkheid meerdere pagina’s te managen vanuit een centraal punt met meerdere gebruikers. Specifiek voor: Facebook marketing.

Footsteps 2.0

Footsteps
Het CMS systeem voor MKB en Enterprise gebruikers. Meerdere sites / talen vanuit één CMS. Geavanceerd afbeeldingen en documenten beheer voor een efficiënt gebruik.

Formdesk

Innovero Software Solutions b.v.
Formulieren Management Systeem.

Forwart Design

Forwart Design
Het CMS van Forwart Design is uniek. Gebruikersvriendelijkheid en overzichtelijkheid staan voorop. Nooit geweten dat u zo eenvoudig een complete website kunt beheren? Neem eens contact op met Forwart Design voor een vrijblijvende demonstratie van ons CMS. Wij leveren ons CMS uitsluitend als onderdeel van een totaaloplossing.

Fullmoon Xsite

Fullmoon Interactive Solutions
Het Fullmoon CMS Xsite valt op door de zeer gebruiksvriendelijke web interface. What you see is what you get. De vormgeving van uw website is volledig naar eigen smaak en de functies worden in overleg voor u op maat gemaakt. Xsite biedt daarbij een uitgebreid rechtenmodel waarmee u verschillende gebruikersgroepen kunt aanmaken. Hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijke tarief.

Fur Content Management Systeem

Fur Group
Een kind kan de was doen. Teksten en beelden invoeren, opslaan en online plaatsen op een website. Met het Fur CMS is dit net zo simpel geworden als het werken met Microsoft Word. Voortaan kunt u teksten en illustraties op uw website in minder dan 60 seconden online plaatsen. Ook de uitbreiding van de website met nieuwe navigatieonderdelen is binnen enkele muisklikken gerealiseerd.

Fws Dotnetnukes packages

Fryslan Webservices
Webbased open source .Net CMS & webportaal. Fryslan Webservices is de eigenaar / ontwikkelaar van het open source product DotNetNukes® en levert ook hieraan gerelateerde diensten en producten.

G  

Get There CMS

Get There
Het Get There CMS is een zeer flexibel en gebruikersvriendelijk content management én multi-site management systeem dat volledig door de gebruiker zelf is te configureren en te beheren. Site-, content- en exportbeheer zijn volledig webbased. Toepassingen zijn zowel eenvoudige sites met groeipotentie, complexe sites met veel dynamische informatie, als multi-site structuren voor diverse doelgroepen.

Glimworm

Glimworm IT BV
Glimworm staat voor Kwaliteit, Service, Efficientie en Omzet. Een compleet CMS met talloze extra standaard functies (nieuwsbrief module, formulieren module, web analytics, online pagina beheer, online bibliotheek). Bezoek onze website voor vele voorbeelden.

GRACE

1site1 B.V.
Totale oplossing: publicatie, interactie en vele tools. Tools los bij te bestellen. Bewezen bedieningsgemak: duizenden ongetrainde gebruikers beheren interactieve applicaties met GRACE. Abonnementsvorm.

Green Valley CMS

Green Valley B.V.
Green Valley biedt u “one-click content management”: surf door uw website en bewerk uw content simpelweg direct in de pagina! Green Valley CMS is ontwikkeld vanuit de filosofie dat software gebruiksvriendelijk moet zijn op basis van een open omgeving zonder in te leveren aan krachtige publicatiemogelijkheden. Ingezet bij vele overheidsinstellingen is Green Valley CMS uiteraard webrichtlijnenproof!

Have A Nice Day

Have A Nice Day
Wij zijn een full service internetbureau en brengen jouw bedrijf elke dag online succes door strategie, design, technologie & online marketing perfect op elkaar af te stemmen.

Helder Online

Helder Marketing
Helder Online is de geschikte dienst om uw onderneming professioneel te positioneren op het internet. Eén pakket waarmee u direct al uw internet activiteiten kunt regelen.

hetCMS

hetCMS
hetCMS is een content management systeem speciaal ontwikkeld voor webdesigners en reclamebureau’s. Design websites, upload ze naar ons content management systeem en lever top websites af die je klanten zelf kunnen onderhouden.

HHW CMS (Huizinga Hosting & Webdesign)

Huizing Hosting en Webdesign
Eenvoudig, snel en overzichtelijk kunt u zelfs zonder enige technische kennis uw website(s) onderhouden.

Hostingvisions CMS

Hostingvisions
Hostingvisions CMS biedt u de mogelijkheid om op een gemakkelijke manier uw website te beheren.

House4sale

FWD Webdesign
Het vastgoed CMS House4sale© van FWD is een softwareprogramma waarmee kleine als grote organisaties het aanbod van onroerend goed op hun website of intranet snel en eenvoudig kunnen onderhouden en beheren zonder dat technische kennis noodzakelijk is. Specifiek: vastgoed gerelateerd.

IBS Advanced 2.0

NIC B.V.
Geavanceerd Informatie Beheer Systeem. Door modulaire opbouw en meerdere uitvoeringen geschikt voor zowel profit- als non-profit sector. Leverbaar voor vele platformen (NT/2000/2003, Linux) en vele databases (ondermeer MsSQL, MySQL, Oracle, etc.) Geen jaarlijkse licentiekosten. Zeer gebruiksvriendelijke.

Ibuildings E-business Platform

Ibuildings.nl B.V.
Het Ibuildings E-business Platform kan het best getypeerd worden als een maatwerk systeem dat tracht zoveel mogelijk gebruik te maken van bestaande functionaliteit in de vorm van modules, en waar nodig specifieke functionaliteit kan wijzigen of toevoegen. Met de diverse modules levert dit een totaaloplossing voor elke e-business toepassing voor middelgrote en grote organisaties.

i-CMS

i-Minded
CMS beschikbaar in twee versies (lite en standaard). Uitbreidbaar met diverse standaard- en maatwerkmodules. Tevens is er de mogelijkheid om meerdere websites met één cms aan te sturen.

Idios

Aspacts B.V.
Idios is een systeem waarmee u snel, flexibel, gestructureerd en eenvoudig de inhoud van uw internetsite, maar ook intra- en extranet kunt beheren, zonder dat daar specifieke technische kennis voor nodig is. Zo wordt het integreren, organiseren en beheren van meerdere websites op eenvoudige wijze en decentraal mogelijk.

iManager

Ivengi
Multimedia platform dat wordt ingezet om te voorzien in alle facetten van content management. Multilanguage, multiwebsite e.d. zijn enkele van standaard functionaliteiten. Tevens wordt er gelet op aspecten als zoekmachineoptimalisatie. Het systeem is modulair opgezet en beschikt over een interface om met vrijwel alle moderne applicaties te connecten.

InfoSphere Quicksite

InfoSphere
InfoSphere Quicksite is het op Lotus Notes / Domino gebaseerde web content management systeem. Een content management systeem die het voor iedereen mogelijk maakt zijn of haar website te bouwen en te onderhouden zonder dat u hiervoor over specifieke programmeerkennis hoeft te beschikken. Een tool welke zodanig ontwikkelt is dat hij bijzonder toegankelijk is voor iedereen!!!

Infracom CMS (4Sale Software)

Infracom
Infracom CMS is een voor zoekmachines geoptimaliseerd Content Management Systeem waarmee u eenvoudig uw site en webshop up-to-date houdt. Door de vrijwel onbegrensde (design) mogelijkheden past ons CMS ook perfect bij uw bestaande of nieuw te bouwen website.

Integrace Site Manager 6.0

Integrace
Site Manager kan worden ingezet voor internet, intranet en extranet toepassingen. Het is een modulair en innovatief product dat een fors aantal basiscomponenten omvat, en kan worden toegesneden op de behoeftes van uw organisatie. Site Manager is ook ideaal voor uw online marketing activiteiten en e-commerce toepassingen. Specifiek: overheid en groothandel & productiebedrijven.

Interact Network Actual

Interact Network
Actual geeft u controle over de inhoud van uw website. Teksten en foto’s kunnen binnen uw organisatie aangepast worden, zonder dat u over specifieke programmeerkennis hoeft te beschikken. U kunt razendsnel en flexibel inspelen op de wensen van de markt.

Interpulse InControl CMS

Interpulse Automatisering B.V.
Het Interpulse InControl CMS is een webbased CMS voor het MKB, waarmee op eenvoudige wijze een website up-to-date gehouden kan worden.

Intraxxion CMS

Intraxxion B.V.
Intraxxion CMS is een unieke verzameling veelzijdige programmatuur waarmee u met het grootste gemak webpagina’s, documenten, nieuwsbrieven, evenementen, productcatalogi e.d. kunt creëren, publiceren en beheren. Voor zowel uw website(s), intranet of ‘corporate portal’.

IONBASE Publisher

Unity-x
Het Publisher content management systeem van IONBASE haalt de complexiteit uit website beheer. Op basis van volledige controle, uitgebreide statistieken en uitvoerige beveiliging geeft u met Publisher dynamiek en interactie aan ieder type website.

IPROX

InfoProjects B.V.
IPROX is een compleet Content Management Systeem waarmee uiteenlopende webomgevingen tot in detail beheerd kunnen worden. Organisties die hun webactiviteiten op IPROX baseren zijn o.a.: Gemeente Amsterdam, Ministerie van BZK, Ministerie van BUZA, een 10-tal waterschappen, Radboud Universiteit Nijmegen en Shell (E-learning).

isacontent

isadesign
Online website oplossing van isadesign, isacontent het professionele content management systeem!

ITelligence CMS

ITelligence
ITelligence CMS is een krachtig webbased content management systeem voor internet-, extranet- en intranetomgevingen. Volledig eigen beheer van navigatiestructuur en sitecontent. Rolgebaseerd workflow. Zeer uitgebreide WYSIWYG Editor (dus geen internetkennis nodig om internetpagina’s maken). Modulaire opzet en XML-based, dus eenvoudig te koppelen met bijv. webshop, service- en salesmodules, adm. pakketten.

iWizard

Epos B.V.
De iWizard is een zeer veelzijdig pakket dat door zijn unieke opbouw geschikt is voor ieder bedrijf. De iWizard blinkt uit in eenvoud in gebruik. Hierdoor kunt u zonder enige technische kennis zelf uw website aanpassen.

JORR-CMS

JORR-IT
Zoekt u een simpel zelf te ondehouden website? De kracht van JORR-CMS is dat het eenvoudig is, zonder in te leveren op functionaliteit. Bijna alles wat u zoal tegenkomt op websites zit standaard in JORR-CMS.

Kega it nova SiteManager

KEGA | it nova
Flexibel CMS dat uitgaat van de structuur van gegevens en levert geen beperkingen aan design. Wordt veel toegepast in de retailbranche.

KingCom InternetSuite

KingCom BDC
Wij hebben in eigen beheer een zeer flexibele oplossing ontwikkeld waarmee u zelf een website kunt onderhouden: KingCom InternetSuite. Met dit content management systeem is het mogelijk om zonder tussenkomst van ons alle bewerkingen op uw site zelf uit te voeren. Variërend van tekst en afbeeldingen aanpassen tot het volledig uitbouwen van de menustructuur.

LiteCMS

Bright Sites
Een snelle, handige en vooral eenvoudige cms om uw website aan te sturen. Deze LiteCMS omvat een volledig beheerbare en op voorhand vrij bepaalde structuur naar keuze. Informeer ook naar onze FullCMS!

LokoCMS

Loko IT-specialisten
LokoCMS is een systeem waarbij grafische vormgeving, communicatie en techniek worden samengebracht in één helder Content Management Systeem! Geavanceerd en eenvoudig tegelijkertijd!

Luna CMS

TriplePro online marketing
CMS luna is een ultramodern CMS systeem. Het combineert SEO met een WYSIWYG userinterface met een WYSIWYG editor. Doordat het CMS alle pagina’s in meerdere div’s opmaakt zijn de SEO resultaten van topniveau. Het CMS is te gebruiken als direct content mangagementsysteem en als Template builder online.

software overzicht A-E
software overzicht F-L
software overzicht M-R
software overzicht S-Z