CMS box | Gratis informatie CMS selectie – CMSsystemen.nl

CMS box

De enige onafhankelijke leidraad bij CMS projecten

Waarom aanvragen?

De CMS box helpt u bij het succesvol selecteren en implementeren van CMS software. U neemt betere beslissingen, voorkomt onnodige fouten, krijgt nieuwe inzichten en wordt minder afhankelijk van leveranciers en adviseurs, die bijna altijd belangen hebben bij de CMS oplossing die zij adviseren. De CMS box is dan ook al sinds de introductie in 2001 de meest complete en meest gebruikte onafhankelijke kennisbron bij CMS selecties en implementaties.

Wat ontvangt u?

De CMS box bestaat uit informatie per post en online informatie. U ontvangt boeken over de toepassing en selectie van CMS software, het Handboek Softwareselectie, informatie over cloudoplossingen, de juridische aspecten van de aanschaf en het gebruik van software, checklists, whitepapers, tips, adviezen, enz.. Alle kennis en informatie is door het ICT informatiecentrum zelf samengesteld in samenwerking met meer dan 200 ICT kennispartners. De media van het ICT informatiecentrum hebben jaarlijks meer dan 200.000 gebruikers.

Voor wie bedoeld?

De CMS box is beschikbaar voor iedere organisatie die een nieuwe CMS oplossing overweegt of het selectietraject al gestart is. De gratis toezending is mogelijk door enkele sponsors, die de gelegenheid krijgen hun CMS oplossing aan u te presenteren. Uiteraard ondervindt u hiervan geen overlast en heeft dit geen enkele invloed op de onafhankelijkheid waarmee de box is samengesteld.

CMS software selectie? Gebruik gratis CMS box!

Alles over de selectie van content management software. Bevat online informatie, overzichten, (e)boeken, checklists, productinformatie, stappenplan, enz. Vraag hier gratis aan of bel 085 40 10 218 om telefonisch te bestellen of als u nog vragen heeft.

Hoe wenst u de CMS box te ontvangen?
Zo veel mogeljik digitaal (online en per e-mail)Zo veel mogelijk op papier (per post)Geen voorkeur

Met uw aanvraag gaat u akkoord met de voorwaarden.
Uw gegevens komen zonder uw toestemming nooit ter inzage van derden.

Dit is het ICT informatiecentrum

  • Meer dan 200.000 zakelijke ICT gebruikers per jaar.
  • Grootste onafhankelijke informatieplatform over ICT.
  • Bedenker van de CMS box: meest gebruikt bij CMS selectie.
  • Eigen publicaties, in samenwerking met 200 ICT kennispartners.
  • Sinds 2001 het vertrouwen van alle soorten organisaties.

Tevreden klanten